مسمویت غذایی که در تابستان زیاد کردن می یابد، میتواند در جایی که کمترین انتظار را دارید در کمین شما باشد: در بستنیهای آب شده!.
مسمومیت های غذایی مرسوم تابستانی
عبارات مهم : بستنی
به گزارش ایسنا، مسمومیت های غذایی معمولا در اثر باکتری های کامپیلوباکتر، سالمونلا، ایی کولای و لیستیریا که در گرمای تابستان زیاد رشد می کنند و باعث زیاد کردن مسمومیت های غذایی در فصل تابستان می شوند، رخ می دهند.
مسمومیتهای غذایی مرسوم تابستانی
هنگامی که فردی غذاهای آلوده بخورد، بدنش با علائمی مانند درد شکمی، اسهال، استفراغ، حالت تهوع و از دست دادن اشتها به عفونت پاسخ می دهد.
بستنی علاوه بر خطرات آشنا شده است ای نظیر چاقی و دیابت، پتانسیل بسیار خطرناکی جهت ایجاد مسمومیت های غذایی دارد. به عنوان مثال در مواردی در سال های گذشته بستنی های آلوده به باکتری های لیستیریا و ای کولای باعث خوابیدن شدن بسیاری در بیمارستان ها و حتی فوت افراد شده است هست. چنین مواردی بسیار کمیاب هست، ولی بستنی خطر بالقوه دیگری نیز در مسمومیت های غذایی دارد.
مسمویت غذایی که در تابستان زیاد کردن می یابد، میتواند در جایی که کمترین انتظار را دارید در کمین شما باشد: در بستنیهای آب شده!.
بستنی های آب شده است در صورتی که مجددا منجمد شوند می توانند مسمومیت زا شوند. زمانی که بستنی در دمای اتاق آب می شود، ترکیب شیرین و مایع بستنی محل رشد مناسبی جهت انواع باکتری ها مانند لیستریا است و با انجماد دوباره این مایع که عملا یک محیط کشت باکتری است یک عامل مسمومیت های غذایی ایجاد می شود.
همچنین مورد نیاز به ذکر است درصورتی که بستنی را در منزل خودتان تهیه می کنید بهتر است از تخم مرغ استفاده نکنید و تنها از شیر و کره پاستوریزه استفاده کنید آیا که امکان وجود باکتری سالمونلا در تخم مرغ خام بالاست و بستنی های تجاری فقط با تخم مرغ های پاستوریزه تولید می شوند.
تابستان فصل رواج قهوه یخی، اسموتی های میوه ای و شیک های سرد در کافه هاست. تحقیقات اخیر در انگلیس نشان می دهد ممکن است سطوح بالای باکتری های مدفوعی در یخ های موجود در این نوشیدنی ها یافت شود.
مسمومیتهای غذایی مرسوم تابستانی
خطرات مسمومیت های غذایی به خوراکی های فرآوری شده است منحصر نمی شود. طالبی و هندوانه نیز به علت پاتوژن های بیماری زای موجود در خاکی که به پوست آنها انتقال یافته می شود خطر مسمومیت به باکتری هایسالمونلا، ایی کولای و لیستریا ایجاد می کنند. شست وشوی میوه ها با آب جاری کافی است ولی در صورتی که میوه به درستی شسته نشود، باکتری های روی پوست میوه به داخل میوه انتقال یافته شده است و رشد می کنند.
بسیاری از باکتری ها بویی ایجاد می کنند که فاسد شدن میوه را نشان می دهند ولی باکتری لیستریا می تواند در محیط سرد یخچال بدون تولید بو یا مزه خاصی رشد کند.
مسمویت غذایی که در تابستان زیاد کردن می یابد، میتواند در جایی که کمترین انتظار را دارید در کمین شما باشد: در بستنیهای آب شده!.
به گزارش دیلی میل، رعایت توصیه های معمول جهت دوری از آلودگی ها و مسمومیت های غذایی کافی هست. به یاد داشته باشید دست های خود و میوه ها را کاملا شست و شو دهید، غذاها و خوراکی ها را در دمای مناسب نگهداری کنید و آنها را جهت مدت طولانی در محیط گرم قرار ندهید.
واژه های کلیدی: بستنی | باکتری | مسمومیت | تابستان | مسمومیت | تابستانی | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...