محققان در سنگاپور موفق به تولید یک نوشیدنی سودمند از ماده ای به نام اوکارا شده است اند.
نوشیدنی بافایده از تفاله سویا تولید شد
عبارات مهم : اختراع
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، تولید شیر و توفو (پنیر لوبیا) از گیاه سویا امر تازه ای نیست، ولی امکان استخراج یک مایع خمیر مانند دیگر از سویا به نام اوکارا نیز وجود دارد که فواید فراوانی دارد.
اوکارا اگر چه ماده ای غنی و مغذی هست، ولی از آنجا که بوی ماهی داده و بافت ضمختی دارد، معمولا دور ریخته می شود. حال، دانشمندان فرایندی را جهت تبدیل اوکارا به یک نوشیدنی خوشمزه سالم و پروبیوتیک اختراع کرده اند.
نوشیدنی بافایده از تفاله سویا تولید شد
پژوهشگران سنگاپوری در دانشگاه ملی این کشور می گویند روشی را جهت تخمیر اوکارا اختراع کرده اند که باعث می شود مزه ای قابل قبول جهت انسان داشته باشد. در این روش از بعضی آنزیم ها و باکتری های پروبیوتیک استفاده می شود که بر روند تخمیر تاثیر مثبت دارند.
از جمله این مواد می توان به آنزیم Viscozyme L، مخمر Lindnera saturnus NCYC ۲۲ و باکتری Lactobacillus paracasei L۲۶ اشاره کرد.
محققان در سنگاپور موفق به تولید یک نوشیدنی سودمند از ماده ای به نام اوکارا شده است اند.
از جمله مواد بافایده در این نوشیدنی که بر عملکرد روده انسان تاثیر مثبت دارند، می توان به حدود یک میلیارد باکتری پروبیوتیک، مقدار زیادی ایزوفلاون آزاد ( آنتی اکسیدانی طبیعی و بافایده جهت قلب)، فیبر رژیمی و بعضی امینواسیدها اشاره کرد.
تهیه این نوشیدنی به یک روز و نیم وقت نیاز دارد و می توان آن را به مدت شش هفته در هوای آزاد نگهداری کرد؛ بدون آنکه نگرانی بابت خراب شدن آن وجود داشته باشد. این در حالی است که دیگر مواد پروبیوتیک حتما باید در یخچال نگهداری شوند و حداکثر عمر بافایده آنها چهار هفته است.
واژه های کلیدی: اختراع | اوکارا | باکتری | نوشیدنی | اخبار علمی و آموزشی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...